Mobilitätsforum am 10.01.2019 von 10-12 Uhr

Montag, 07. Januar 2019

Thema/topic: Atlas.ti – Qualitative Data Analysis, Type Form
Referent/speaker: Norman Döge

Thema/topic: Integrated Transportation Planning: Data management and analysis using GIS software
Referent/speaker:  Dr. Olga Shvets

Thema/topic: Built environment and land use factors affects on active travel mode choice and trip generation in Tehran
Referent/speaker: Fatemeh Ahmadipour

Einladung

Das Mobilitätsforum ist ein lockeres Format, in dem der Bereich "Mobilität und Raum" mit externen Mobilitätsforschenden und Praktiker*innen über Fragen zur Mobilität diskutiert. Die externe Gäste stellen neue Forschungsideen, offene Forschungsfragen oder Ergebnisse von abgeschlossenen Projekten vor. In einem zweiten Teil präsentieren Masterstudierende oder Promovierende die Arbeitsstände ihrer Arbeiten.
Das Mobilitätsforum findet alle 4 Wochen Donnerstags am ZTG, Hardenbergstr. 16-18, 10623 Berlin im Raum HBS 517 statt.

The MobilityForum is a loose format in which the area "Mobility and Space" discusses mobility issues with external mobility researchers and practitioners. The external guests present new research ideas, open research questions or results of completed projects. In a second part, master's or doctoral students present the status of their work.
The MobilityForum takes place every 4 weeks on Thursdays at ZTG, Hardenbergstr. 16-18, 10623 Berlin, room HBS 517.