Mobilitätsforum am 17.10.2019 von 10-12 Uhr

Dienstag, 08. Oktober 2019

Themen/topics:

Research Project: SUMRICA (Sustainable Urban Mobility in Central Asia)

1. Planning a transport system in Bishkek using GIS
    Kunduz Damirbekova

2. Optimizing public transport in Urgench city from the standpoint of temporal
    accessibility and other indicators
    Dr. Azizbek Khasanov

1. Master thesis idea: Optimal resource distribution in renewable microgrids
    Carlos Ayon Mac Gregor

2. Urban Rail in Berlin London and Paris – Differences and similarities in local
    rail passenger transportation systems
    Carlos Ayon Mac Gregor

Einladung/ Invitation

Das Mobilitätsforum ist ein lockeres Format, in dem der Bereich "Mobilität und Raum" mit externen Mobilitätsforschenden und Praktiker*innen über Fragen zur Mobilität diskutiert. Die externe Gäste stellen neue Forschungsideen, offene Forschungsfragen oder Ergebnisse von abgeschlossenen Projekten vor. In einem zweiten Teil präsentieren Masterstudierende oder Promovierende die Arbeitsstände ihrer Arbeiten.
Das Mobilitätsforum findet alle 4 Wochen Donnerstags am ZTG, Hardenbergstr. 16-18, 10623 Berlin im Raum HBS 517 statt.

The MobilityForum is a loose format in which the area "Mobility and Space" discusses mobility issues with external mobility researchers and practitioners. The external guests present new research ideas, open research questions or results of completed projects. In a second part, master's or doctoral students present the status of their work.
The MobilityForum takes place every 4 weeks on Thursdays at ZTG, Hardenbergstr. 16-18, 10623 Berlin, room HBS 517.