Zentrum Technik und GesellschaftNews Startseite

Mobilitätsforum am 29.08.2019 von 10-12 Uhr

Mittwoch, 14. August 2019

Themen/topics:

1. Measuring sustainability of transport in Urgench city- development of an indicator set
    Dr. Azizbek Khasanov
2. Planning a transport system in Bishkek using GIS
    Kunduz Damirbekova
3. A new strategy for development of Kazakhstan`s city transportation service
    Anna Seraya
4. On the track of more sustainable journeys to schools: Evidence from walking to school in Iran
    Dr. Mohsen Fallah Zavareh

Einladung/ Invitation

Das Mobilitätsforum ist ein lockeres Format, in dem der Bereich "Mobilität und Raum" mit externen Mobilitätsforschenden und Praktiker*innen über Fragen zur Mobilität diskutiert. Die externe Gäste stellen neue Forschungsideen, offene Forschungsfragen oder Ergebnisse von abgeschlossenen Projekten vor. In einem zweiten Teil präsentieren Masterstudierende oder Promovierende die Arbeitsstände ihrer Arbeiten.
Das Mobilitätsforum findet alle 4 Wochen Donnerstags am ZTG, Hardenbergstr. 16-18, 10623 Berlin im Raum HBS 517 statt.

The MobilityForum is a loose format in which the area "Mobility and Space" discusses mobility issues with external mobility researchers and practitioners. The external guests present new research ideas, open research questions or results of completed projects. In a second part, master's or doctoral students present the status of their work.
The MobilityForum takes place every 4 weeks on Thursdays at ZTG, Hardenbergstr. 16-18, 10623 Berlin, room HBS 517.